Kalou en Rekik leiden nieuw puntenverlies Bayern in; zware blessure voor Ribéry

01-10-2017 17:30
17

Ook na het ontslag van trainer Carlo Ancelotti blijft Bayern München kwakkelen in de Bundesliga. Zondagmiddag werden er twee punten verspeeld bij Hertha BSC: 2-2. Na 50 minuten stond Bayern nog op een comfortabele 2-0 voorsprong.

Er leek heel even sprake van een shockeffect bij Der Rekordmeister. Vroeg in de wedstrijd in Berlijn kopte Mats Hummels knap de 0-1 binnen en vroeg in de tweede helft zorgde Robert Lewandowski voor de tweede treffer. Al met al leek er voor Bayern, waar Arjen Robben in de basis stond, geen vuiltje aan de lucht.

Vrij snel na de goal van Lewandowski ging het echter mis. Ondrej Duda maakte er in de 51e minuut 1-2 van en niet veel later was het Salomon Kalou die op aangeven van Karim Rekik de gelijkmaker liet aantekenen. In het resterende halfuur scoorden beide teams niet meer.

Slecht nieuws voor Bayern was het uitvallen van Franck Ribéry. De Franse aanvaller moest na een uur voetbal naar de kant. In Duitsland vreest men dat Ribery een zware kruisbandblessure heeft. De kampioen van Duitsland heeft nu 14 punten uit zeven duels. Koploper Borussia Dortmund, de club van Peter Bosz, heeft vijf punten meer.