Het zou raar zijn als ik er tegen Ajax een schepje bovenop zou doen

"Het zou raar zijn als ik er tegen Ajax een schepje bovenop zou doen"

01-10-2017 21:13
10

Lucas Woudenberg voelde geen extra motivatie toen hij als ex-Feyenoorder het veld opstapte in het duel met Ajax. De linksback van sc Heerenveen benaderde het duel met de Amsterdammers op dezelfde manier als tegen andere clubs.

"Je wilt altijd winnen, tegen welke ploeg het dan ook is", zegt Woudenberg tegen Voetbal Inside. "Het zou raar zijn als ik er tegen Ajax een schepje bovenop zou doen. Dat lijkt me een vreemd verhaal, dat zegt wat over de andere wedstrijden."

Wedden

Meer odds

Woudenberg geeft toe dat hij niet goed speelde tegen Ajax. "Het was een slechte wedstrijd van mijn kant. We begonnen vrij aardig en kregen een paar kansen. Het zat niet mee. Dat is zuur. Als je dan voor de rust ook nog de 0-2 om je oren krijgt..We probeerden het na de rust op te pakken. We hebben keihard gewerkt. Ze liepen nog uit tot 0-3 en 0-4."

Uitgerekend de directe tegenstander van Woudenberg, David Neres, scoorde twee keer. "Het is altijd pijnlijk, het maakt niet uit wie er scoort. Als je 0-4 verliest is dat zuur. Als je er zelf bij betrokken bent is dat nog zuurder. We moeten ervan leren."