'Koeman gelooft er niet meer in en wacht op ontslag; Everton benadert Italiaan'

'Koeman gelooft er niet meer in en wacht op ontslag; Everton benadert Italiaan'

03-10-2017 11:12
27

Ronald Koeman heeft zich al neergelegd bij een ontslag bij Everton. Dat meldt boulevardkrant The Sun dinsdag. De Nederlandse manager staat onder zware druk, nu zijn ploeg dramatisch presteert in de Premier League en in Europa. 

Everton-eigenaar Farhad Moshiri sprak na de 1-0 thuisnederlaag tegen Burnley van zondag zijn vertrouwen uit in Koeman. The Toffees staan slechts twee punten boven de degradatiestreep. Steun of niet, het lijkt er volgens The Sun op dat Koeman zelf geen geloof meer heeft in een goede afloop. 

De oud-trainer van Feyenoord, PSV en Ajax gedraagt zich afstandelijk en gelaten, zo zouden enkele sterren van Everton hebben laten doorschemeren. De sfeer op het trainingscomplex van Everton is 'anders' en het lijkt er sterk op dat Koeman eigenlijk al de handdoek in de ring heeft gegooid. 

Achter de schermen is Walter Mazzarri inmiddels gepolst door Everton, weet The Sun. De Italiaanse coach stond vorig seizoen aan het roer bij Watford. Aan het einde van het seizoen moest Mazzarri vertrekken.