'Memphis maakt zich niet populair in Lyon: supporters gooien shirt terug'

03-10-2017 11:42
51

Memphis Depay staat er niet goed op bij de fans van Olympique Lyon. De Franse sportkrant L'Equipe meldt dat de aanvaller afgelopen zondag het deksel op de neus kreeg toen hij zijn wedstrijdshirt in het publiek gooide.

Op bezoek bij Angiers speelde Lyon met 3-3 gelijk. Na 45 minuten stond de club van Memphis en Kenny Tete nog met 3-1 voor. Op slag van rust kreeg stopper Marcelo (ex-PSV) een rode kaart en daarna ging het dus volledig mis voor de gasten.

Toen Memphis de meegereisde supporters na de wedstrijd wilde bedanken en zijn shirt in het publiek gooide, werd zijn tricot teruggeworpen.

De laatste weken kreeg Memphis de nodige kritiek in Frankrijk. Trainer Bruno Génésio hield de Oranje-international zelfs een keer buiten zijn wedstrijdselectie. Tegen Angiers tekende Memphis voor één doelpunt. Opvallend genoeg vierde hij zijn goal niet. Demonstratief liep de aanvaller weg. Hij stopte bovendien zijn vingers in zijn oren.