Vader tegen zoon in Jupiler League: 'Ik voel nu wat hij voelt. Het is anders'

  Vader tegen zoon in Jupiler League: 'Ik voel nu wat hij voelt. Het is anders'

  vrijdag 6 oktober 2017 om 23:43

  De clash tussen Dennis Haar (Jong PSV) en Martin Haar (Jong AZ) is gewonnen door vader Martin. De trainer van de promovendus uit Alkmaar zegt de wedstrijd niet anders te hebben benaderd omdat hij tegen zijn zoon speelde. In Eindhoven werd het 1-2 voor Jong AZ.

  "Het was een wedstrijd als geen ander, maar met de bijzonderheid dat je zoon aan de andere kant staat te coachen. Dat is wel apart, moet ik zeggen", zegt vader Martin tegen FOX Sports." "Als Dennis verliest van Den Bosch (vorige week, red.) en ik van Eindhoven, ben ik er ook doodziek van. Als ik van Fortuna verlies, ben ik er ook doodziek van. Nu ik win, ben ik blij voor m'n eigen team, maar als vader zijnde voel ik wat hij voelt. Dat is toch anders."

  Dennis zegt dat vooral de media het optreden tussen vader en zoon interessant vinden. Hij minder. "De buitenwacht schenkt er veel aandacht aan. Dat is terecht. Voor ons is het een wedstrijd die gespeeld moet worden en waar het om winnen gaat. AZ heeft dat beter gedaan dan PSV."

  Plaats een reactie

  Jordanees +8685
  vrijdag 6 oktober 2017 om 23:46
  Scheelde geen haar en AZ verspeelde nog de 0-2 voorsprong, bewerkstelligd door de meestal op vrijdag goede vorm hebbende Friday.
  Vind ik leuk
  Castromann +6347
  zaterdag 7 oktober 2017 om 00:00
  Heel die Jupiler league is toch n farce.
  Op vrijdag heb je meer kans tegen jong PSV dan op een maandag wanneer er meer eerste elftal spelers mee doen. Jong Ajax speelt met Siem de jong oa (die vent is bijna bejaard..das toch geen jong ajax waar talenten bijv onder 23 max moeten spelen.....anders schiet het zijn doel voorbij).
  Maakt uit wat er gebeurt in de JL...het blijft een lachertje van n competitie.
  Vind ik leuk
  RonRib5R +36
  zaterdag 7 oktober 2017 om 03:16
  Ik snap jouw punt niet. De JL is gewoon een divisie
  onder de ere divisie. Dus mag iedereen meedoen.
  Vind ik leuk
  Karakter1 +1288
  zaterdag 7 oktober 2017 om 11:58
  De jong-teams zijn er ingezet om meer weerstand te bieden voor de talenten. Castromann heeft gelijk. Dit gaat ook nergens om. Voor de topclubs is het lekker dat spelers van het eerste wedstrijdritme op kunnen doen, maar de Jupiler League wordt er door opgeofferd. Heel zuur, want jaren geleden was deze competitie nog de kweekvijver voor de Eredivisie. Nu wordt het helemaal kapot gemaakt omdat we in blinde paniek de Eredivisie zo snel mogelijk weer op een hoger niveau willen krijgen (wat niet gaat lukken, want het draait allemaal om geld.) Zo meteen hebben we een voetbalpiramide waar enkel de hoogste competitie nog maar een klein beetje werkt en dan weet de KNVB niet wat ze moeten doen..
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Vader tegen zoon in Jupiler League: 'Ik voel nu wat hij voelt. Het is anders'