'Real wil nieuwe 'Galácticos': Tottenham-sterren prominent op verlanglijstje'

'Real wil nieuwe 'Galácticos': Tottenham-sterren prominent op verlanglijstje'

08-10-2017 08:26
4

Real Madrid greep afgelopen zomer naast Kylian Mbappé, maar hield zich verder opvallend rustig op de transfermarkt. Daar komt volgend jaar verandering in. Voorzitter Florentino Pérez heeft een lijst gemaakt met mogelijke 'Galácticos'.

Daarop prijken prominent de namen van Tottenham Hotspur-sterren Harry Kane en Dele Alli, meldt het doorgaans goed ingevoerde Marca. De Koninklijke zal de prestatie van het Engelse duo later deze maand nauwlettend in de gaten houden, als de twee clubs het tegen elkaar opnemen in de groepsfase van de Champions League.

Kane (24 jaar) en Alli (21) passen beide in het plaatje in het Estadio Santiago Bernabéu. De spits was dit seizoen al goed voor zes goals in zeven Premier League-optredens. In de Champions League scoorde hij zelfs al vijf keer in twee duels. Ook Alli is op jonge leeftijd al een belangrijke schakel bij de Spurs, waarvoor hij twee keer scoorde in zeven competitiewedstrijden.

Hoewel Real zijn zinnen heeft gezet op het tweetal, beseft de Champions League-houder dat het een zware opgave wordt om ze los te weken in Londen. Tottenham krijgt binnenkort de beschikking over een gloednieuw stadion. Dat overtuigde Kane er eerder al van om Manchester United af te zeggen.