'Zlatan verbaast vriend en vijand: 'miraculeuze comeback' mogelijk in oktober'

'Zlatan verbaast vriend en vijand: 'miraculeuze comeback' mogelijk in oktober'

08-10-2017 08:44
26

Romelu Lukaku krijgt er op korte termijn mogelijk een geduchte concurrent bij. Zlatan Ibrahimovic is slechts twee à drie weken verwijderd van zijn rentree voor Manchester United, zo meldt boulevardkrant The Sun zondag.

Ibrahimovic was afgelopen seizoen zeer belangrijk voor United met zeventien goals in 28 Premier League-duels. Zijn seizoen kwam in april echter abrupt ten einde, toen hij in de Europa League-wedstrijd tegen Anderlecht een zware kruisbandblessure opliep. De Zweed leek minstens tot begin 2018 uit de roulatie te zijn, maar zijn herstel verloopt dus veel voorspoediger.

Volgens The Sun is Ibrahimovic slechts twee à drie weken verwijderd van een 'miraculeuze comeback'. Mogelijk is de 36-jarige oud-Ajacied alweer van de partij in de topper tegen Tottenham Hotspur op 28 oktober. Na het Champions League-duel met Benfica volgt op 5 november opnieuw een topper, dan tegen Chelsea.

Die duels gaan nog voorbij aan Paul Pogba. De Franse middenvelder is vermoedelijk pas rond Kerstmis hersteld van een hamstringblessure, die hij half september opliep.