Bayern München denkt al aan Heynckes-opvolger: Ik wil dat niet uitsluiten

Bayern München denkt al aan Heynckes-opvolger: "Ik wil dat niet uitsluiten"

09-10-2017 21:53
5

Het is goed mogelijk dat Thomas Tuchel alsnog trainer van Bayern München wordt. Voorzitter Karl-Heinz Rummenigge (foto links) sluit niet uit dat de voormalig trainer van Borussia Dortmund in de zomer aan de slag gaat bij Der Rekordmeister.

In de zoektocht naar een opvolger van de onlangs ontslagen Carlo Ancelotti, sprak de directie van Bayern met Tuchel. De Duitse club besloot echter om Jupp Heynckes tot het einde van het seizoen aan te stellen. Mogelijk gaat Tuchel daarna alsnog aan de slag bij Bayern. "Ik wil dat niet uitsluiten", aldus Rummenigge volgens BILD. "We hebben besloten dat we hier niet op gaan reageren in 2017."

Maandag werd Heynckes gepresenteerd als opvolger van Ancelotti. De Italiaan hield het één seizoen vol in Duitsland. Dat het oog van Bayern gevallen is op de 72-jarige Duitser, wil niet zeggen dat de club het niet ziet zitten in Tuchel, die vorige zomer ontslagen is bij Dortmund. "We hebben Thomas Tuchel niet afgewezen", aldus Rummenigge. Tuchel werd opgevolgd door Peter Bosz.