Leven van Heerenveen-spits staat op z'n kop: Moet aan alles wennen

  Leven van Heerenveen-spits staat op z'n kop: "Moet aan alles wennen"

  woensdag 11 oktober 2017 om 12:35

  Het leven van John Iredale (18) staat op z'n kop sinds hij in augustus een transfer maakte naar sc Heerenveen. De jonge spits vertelt dat in een interview met de Leeuwarder Courant. 

  Heerenveen nam Iredal op deadlineday over van Sydney FC. "Ik hoorde een jaar geleden voor het eerst van de belangstelling van Heerenveen. Ik mocht een paar maanden later terugkomen, zodat ze me nog een keer konden bekijken. Ik kende de club en sommige spelers dus al een beetje, toen ik hier mijn contract tekende", blikt hij terug. 

  Zijn leven is sindsdien een achtbaan. "Mijn leven heeft een heel andere wending genomen. (...) Ik moet echt nog wennen. Eigenlijk aan alles. Het is een langzaam proces, maar voor mijn gevoel gaat het de goede kant op."

  "Ik ben ervan overtuigd dat Heerenveen de juiste stap in mijn carrière is. De mensen, zowel bij de club als daarbuiten, zijn vriendelijk en behulpzaam. Bovendien verhuizen mijn ouders, zoals het er nu voorstaat, in december naar Nederland." Voorlopig maakt Iredale onderdeel uit van Heerenveen onder 19 jaar. 

  Plaats een reactie

  Objectief +2788
  woensdag 11 oktober 2017 om 13:18
  Het zou fijn zijn wanneer dit weer een typische 'Heerenveen-spits' is.
  Vind ik leuk
  Woudo +7994
  woensdag 11 oktober 2017 om 13:34
  Krijgen we dan eindelijk de nieuwe Viduka?
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws

  Leven van Heerenveen-spits staat op z'n kop: "Moet aan alles wennen"