Moniz flirt met Van der Vaart: 'Misschien kan hij in januari komen'

Moniz flirt met Van der Vaart: 'Misschien kan hij in januari komen'

12-10-2017 08:37
28

Ricardo Moniz overweegt Rafael van der Vaart naar Randers FC te halen. De trainer werd deze week aangesteld bij de Deense club.

Moniz kent Van der Vaart, die bij FC Midtjylland niet meer aan spelen toekomt, nog van zijn tijd bij Hamburger SV. "Ik weet nog niet alles over de Deense competitie, maar ik weet dat men Van der Vaart niet goed genoeg acht. 'Rafa' is een goede vent, die ik zeer sympathiek en inspirerend vind. Ik weet dat hij het moeilijk heeft en ik om eerlijk te zijn heb ik medelijden met hem."

"Toen ik bij Hamburger SV kwam was Van der Vaart de grote ster, maar ook de eerste die mij welkom heette. Ik heb alleen maar goede dingen over hem te zeggen en dat is ook de reden dat ik medelijden met hem heb. Ik weet dat zijn situatie hem pijn doet."

Moniz hint in Ekstra Bladet naar de komst van Van der Vaart. "Ik kan niet beoordelen hoe fit hij is, maar de Superligaen is een fysieke competitie en hij wordt hier niet beschermd door de Ajax-stijl, waar zijn briljante technisch hem redt. Maar misschien kan hij in januari naar Randers komen. Ik denk dat we een plek voor hem kunnen vinden."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s