Trap na voor Ancelotti: De spelers hebben nu weer plezier op de training

Trap na voor Ancelotti: "De spelers hebben nu weer plezier op de training"

13-10-2017 15:05
11

Jupp Heynckes is alweer aan zijn vierde periode begonnen als trainer van Bayern München. De 72-jarige oefenmeester laat tijdens de persconferentie van vrijdag weten dat hij er vooral voor wil zorgen dat de spelers van Der Rekordmeister weer plezier uitstralen.

Heynckes geeft zelf het goede voorbeeld door gevat te antwoorden op de vraag of hij ooit bondscoach Joachim Löw wil opvolgen. "Daar denk ik wel over na als ik tachtig ben…", wordt Heynckes geciteerd door BILD. De trainer kan het niet nalaten om een kleine trap na te geven aan zijn voorganger Carlo Ancelotti, over wie de spelersgroep ontevreden zou zijn. "De spelers hebben nu weer plezier op de training. Iedereen zegt dat de sfeer goed is."

Wedden

Meer odds

Heynckes kreeg daarnaast vragen over Arjen Robben en Franck Ribery, twee dertigers die door sommigen in Duitsland al afgeschreven zijn. "Leeftijd is voor mij geen thema. Het gaat mij om fitheid, professionaliteit, motivatie. De emoties van Arjen Robben tijdens zijn laatste interland, die heb ik al lange tijd niet meer gezien. Dat laat zien dat hij nog steeds het heilige vuur heeft."