Ajax ontvangt improductief Sparta: hoge odd voor zege zonder tegengoal

Ajax ontvangt improductief Sparta: hoge odd voor zege zonder tegengoal

14-10-2017 15:00

Ajax hervat de Eredivisie met een thuiswedstrijd tegen Sparta. De Amsterdammers tankten voor de interlandbreak vertrouwen door sc Heerenveen met 0-4 te verslaan. De bookmaker heeft een fraaie odd voor opnieuw een zege zonder tegengoal.

Speel mee: Ajax wint en houdt de nul tegen Sparta voor 2,00 keer je inzet! KLIK HIER!

Ajax lijkt op voorhand weinig te duchten te hebben van Sparta, dat zijn laatste vier officiële duels verloor. Daarin had de ploeg van coach Alex Pastoor alle moeite om het net te vinden. Alleen tegen Roda JC (1-2) werd gescoord. De zestiende plaats in de Eredivisie is dan ook niet verwonderlijk. Bovendien gingen de Rotterdammers acht van de laatste negen keer onderuit in de Arena.

Ajax kende een teleurstellende start van het seizoen, maar na de zege op Heerenveen kan er weer naar boven worden gekeken. Ook defensief gaat het steeds beter, aangezien in Friesland de nul werd gehouden. De Amsterdammers zijn thuis daarnaast haast onklopbaar. Zestien van de laatste achttien competitieoptredens op eigen veld leverden drie punten op.

Voor Sparta - de minst productieve ploeg van de Eredivisie - lijkt er zaterdagavond dus niets te halen. Als de Rotterdammers net als de laatste twee edities niet weten te scoren in de Arena en Ajax wint, dan krijg je bij bookmaker Mr. Green nu 2,00 keer je inzet.

Speel mee: Ajax wint en houdt de nul tegen Sparta voor 2,00 keer je inzet! KLIK HIER!