Ajax kan toewerken naar 'Feyenoord': 'Dat moet beter, daar werken we hard aan'

Ajax kan toewerken naar 'Feyenoord': 'Dat moet beter, daar werken we hard aan'

15-10-2017 07:56
17

Donny van de Beek vindt dat Ajax nog moet verbeteren in aanloop naar de Klassieker tegen Feyenoord. De Amsterdammers wonnen zaterdagavond met 4-0 van Sparta in de Johan Cruijff Arena. Over de uitslag is hij wel tevreden.

"Maar het zat natuurlijk wel mee met twee eigen goals van Sparta", laat Van De Beek weten aan AT5. "We hadden nog wel een aantal kansen, ik ook. Maar ja, wel lekker dat ze erin vliegen." Toch was het spel van Ajax nog niet denderend. "Dat moet wel beter. Er zijn gewoon bepaalde dingen, vaste dingen, kleine dingen soms ook die er nog in moeten. Daar werken we hard aan."

"Uiteindelijk winnen we wel met 4-0 en dat is dan wel weer lekker", vervolgt de middenvelder, die meent dat Ajax klaar is voor de Klassieker in De Kuip volgende week. "Zeker, een mooie wedstrijd. We gaan deze week met z'n allen vol trainen. Dan moet het goedkomen."

Ajax speelde tegen Sparta met rouwbanden vanwege het afscheid van Eberhard van der Laan. "Ik heb hem persoonlijk nooit gesproken, maar hij heeft natuurlijk heel veel goede dingen gedaan. Ook voor Ajax", besluit Van de Beek.