Oer-Hagenezen tegenover elkaar: Maakt soms een dolletje met elkaar

Oer-Hagenezen tegenover elkaar: "Maakt soms een dolletje met elkaar"

15-10-2017 19:29
3

Voor Excelsior-spits Mike van Duinen was de wedstrijd tegen ADO Den Haag van zondagmiddag een bijzondere. De 25-jarige spits keerde terug in zijn geboortestad en won met 1-2 van de club waar hij tussen 2011 en 2015 in het eerste elftal speelde.

"Het is wennen om hier als uitploeg te winnen, maar ik ben er wel blij mee", aldus Van Duinen tegenover Omroep West. "Ik hoop 32 wedstrijden per jaar dat ADO wint, maar vandaag ben ik gewoon speler van Excelsior. Of we terecht hebben gewonnen? Ik vond het een gelijk opgaande wedstrijd, ondanks dat zijn met een mannetje minder speelden. Uiteindelijk zijn wij de gelukkigen."

Van Duinen had zijn Haagse maatje Tom Beugelsdijk als directe tegenstander. "Tijdens de wedstrijd probeer je serieus te blijven, omdat je wil winnen. Maar soms maak je een dolletje met elkaar", vertelt Van Duinen aan FOX Sports. Beugelsdijk liep tijdens de wedstrijd een hoofdwond op, maar Van Duinen zag daar wel de humor van in. "Vervelend voor hem, maar uiteindelijk wordt hij er alleen knapper van."