De Eredivisie-flops: wéér Younes, recidivist Isimat en FC Twente-drietal

De Eredivisie-flops: wéér Younes, recidivist Isimat en FC Twente-drietal

16-10-2017 11:00
24

Op bezoek bij hekkensluiter Willem II leverde FC Twente een wanprestatie van jewelste. Logisch dus dat meerdere spelers van de Tukkers een plekje krijgen in ons wekelijkse floplijstje. Ondanks de ruime zege van PSV in Venlo verdiende ook Nicolas Isimat-Mirin een nominatie.

Martin Hansen (sc Heerenveen)
Geen sterke wedstrijd van de Deense goalie in stadion Galgenwaard. Had hij die belangrijke 2-1 van Bahebeck niet gewoon moeten hebben? De bal ging er wel heel makkelijk in. 

Wedden

Meer odds

Hidde ter Avest (FC Twente) 
Een dramatische wedstrijd in het Koning Willem II Stadion van FC Twente. De thuisploeg speelde zwak, maar de gasten waren pas écht dramatisch. Rechtsback Ter Avest had het de  hele wedstrijd moeilijk met zijn opponent Konstantinos Tsimikas. 

Nicolas Isimat-Mirin (PSV)
Phillip Cocu zei het na afloop van de 5-2 overwinning: het wordt écht tijd dat Isimat-Mirin eens gaat leren van zijn fouten. Voor de derde keer dit seizoen veroorzaakte de Fransman een strafschop. De koploper had zomaar tegen puntenverlies aan kunnen lopen door de onbezonnen actie. 

Jerold Promes (VVV-Venlo)
PSV pakte uiteindelijk de volle buit in Venlo en dat was vooral te danken aan een oliedomme actie van Promes. Een paar minuten na zijn invalbeurt ging de stopper veel te hard door op Santiago Arias. Direct rood, een halfuur met een man minder tegen PSV en dus een verloren wedstrijd. 

Jerry St. Juste (Feyenoord)
Nee, het was niet het weekend van Feyenoord. De aanvallers lieten meerdere kansen liggen, op het middenveld ging er te veel fout en ook de verdedigers van de ploeg van trainer Giovanni van Bronckhorst vielen op veel fouten te betrappen. St. Juste was de zwakste van het veld. 

Ryan Sanusi (Sparta)
Sanusi beleefde een avond om heel snel te vergeten in Amsterdam. Zijn knullige eigen doelpunt, op slag van rust, gaf Ajax het steuntje in de rug dat het hard nodig had. De controleur speelde sowieso een ongelukkig wedstrijd. 



Danny Holla (FC Twente)
Wat was FC Twente slecht in Tilburg en wat deelde aanvoerder Danny Holla in de malaise. Werkelijk alles ging mis. De organisatie op het middenveld was zoek en ook de vrije trappen van Holla leken werkelijk nergens op. 

Amin Younes (Ajax)
Daar is-ie weer! De trainers van Ajax - eerst Frank de Boer, toen Peter Bosz, nu Marcel Keizer - blijven maar vertrouwen houden in de o zo voorspelbare vleugelspeler. Wij vragen ons hardop af: wanneer gaat Younes het eens laten zien? Hij bakt er al het hele seizoen niets van. 

Tom Boere (FC Twente)
De derde speler van FC Twente in dit lijstje. Hier had ook de naam van Fredrik Jensen kunnen staan. Of die van Michael Liendl. Luciano Slagveer, ook een optie. Invaller Isaac Buckley-Ricketts, kon ook. De boodschap is helder: eigenlijk was íedereen slecht bij Twente. Het was niet om aan te gluren.