Jörgensen steekt de loftrompet: 'Wij hebben hem iedere wedstrijd nodig'

Jörgensen steekt de loftrompet: 'Wij hebben hem iedere wedstrijd nodig'

16-10-2017 09:26
26

Ondanks dat Feyenoord al twee thuiswedstrijden in de competitie niet gescoord heeft, maakt Nicolai Jörgensen zich geen enkele zorgen. De resultaten komen echt wel weer, zegt de Deense spits in De Telegraaf.

"Maar over dit elftal hoeft niemand zich zorgen te maken", zegt Jörgensen. "Wij zullen steeds beter worden. Het elftal is jong, ik zie veel talent en het is echt een goede groep. Ik heb de afgelopen weken hard gewerkt op de training aan mijn terugkeer en bij Feyenoord heerst een goede professionele sfeer. Er is ook een goede vibe in het team."

Jörgensen maakte tegen PEC Zwolle (0-0) zijn rentree na blessureleed van een maand. "Ik zat vol agressie na zoveel weken toekijken. Die agressie moest eruit, maar ik moest ook oppassen dat ik niet in één keer te veel wilde doen. Je hebt zoveel energie, maar het is lastig om dan in een half uur meteen je hoogste niveau weer te halen", aldus de Deen, die blij is dat ook Sven van Beek weer terug is. "Sven zal ons sterker maken. We hebben hem elke wedstrijd nodig."