Feyenoord-concurrent: 'Aantal spelers van ons zou dit duel moeten laten schieten'

Feyenoord-concurrent: 'Aantal spelers van ons zou dit duel moeten laten schieten'

16-10-2017 14:29
6

Aurelio de Laurentiis, voorzitter van SCC Napoli, vindt dat een deel van de Napoli-basisspelers rust moet krijgen tegen Manchester City. De beleidsbepaler vindt de strijd om het kampioenschap in de Serie A minstens zo belangrijk als de campagne in de Champions League. 

"Ik denk dat een aantal van onze spelers dit duel moet laten schieten, aangezien Inter ons op de hielen zit in de competitie", zegt De Laurentiis tegen Gazzetta dello Sport. Dinsdagavond gaat Napoli op bezoek bij de koploper van Engeland. "Het zou kunnen dat dit een wedstrijd is die we onmogelijk kunnen winnen. In dat geval pakken we ze in Napels."

"Of de Serie A belangrijker is dan de Champions League? In Europa hoeven we alleen maar te zorgen dat we bij de eerste twee eindigen, in de competitie willen we ál onze wedstrijden winnen", besluit de voorzitter van de koploper van Italië. In de Champions League pakte de club drie punten uit twee wedstrijden, door te verliezen van komende Feyenoord-tegenstander Shakhtar Donetsk en te winnen van Feyenoord.