Weer bijzonder interview met Isimat: 'Goede barbecue, de saté was erg lekker'

Weer bijzonder interview met Isimat: 'Goede barbecue, de saté was erg lekker'

18-10-2017 20:08
12

Daniel Schwaab maakte zondag tegen VVV-Venlo zijn eerste doelpunt voor PSV. Dat vierde de Duitse verdediger met een barbecue voor de PSV-selectie en daar was Nicolas Isimat-Mirin natuurlijk ook bij.

"Het was een spontaan idee, want het was lekker weer. Moeilijk om in te voetballen, maar fijn voor de avond", vertelt Schwaab drie dagen na de 2-5 overwining van PSV in Venlo aan FOX Sports. "Dus ik heb iedereen bij mij thuis uitgenodigd en het was heel gezellig."

Isimat-Mirin was onder de indruk van de BBQ-kwaliteiten van zijn Duitse maatje. "Rundvlees, hamburger, ui. Het was een heel goede barbecue. De kipsaté was erg lekker", lacht hij breeduit. Isimat leidde de goal van Schwaab in met een kopbal. "Ik was natuurlijk verantwoordelijk voor de assist. Het was een kut-assist, maar gelukkig scoorde hij."

Op de vraag van FOX hoe vaak Schwaab nog gaat scoren dit seizoen, antwoordt Isimat: "Zeven goals. Ik geloof erin. Ik hou van zijn manier van denken. Sommigen komen met dure kleding aan, maar hij is zo slim in alles. Ik kijk echt tegen hem op. Daniel is kalm en rustig, ik hou ervan als mensen luisteren naar mijn verhaal. En dat doet hij."