In het kort: FA door het stof na racismezaak, Heracles weken zonder smaakmaker

  In het kort: FA door het stof na racismezaak, Heracles weken zonder smaakmaker

  Gepubliceerd: woensdag 18 oktober 2017 om 23:24wo 18-10-2017 om 23:24

  Op de redactie van VoetbalPrimeur komen dagelijks honderden nieuwsberichten uit binnen- en buitenland voorbij. We pikken het meest interessante nieuws eruit, andere nieuwsfeiten verzamelen we in de rubriek 'In het kort'.

  FA diep door het stof na racismezaak
  De Engelse voetbalbond FA heeft publiekelijk excuses moeten aanbieden aan Eniola Aluko en Drew Spence. De twee donkere damesinternationals werden gediscrimineerd door voormalig bondscoach Mark Sampson, die inmiddels ontslagen is door de FA. Nadat Aluko de voetbalbond had aangeklaagd, volgde er een hoorzitting, waarin de FA diep door het stof is gegaan.

  Bruma terug op de training
  Jeffrey Bruma heeft de groepstraining van VfL Wolfsburg hervat na ruim een half jaar blessureleed. De centrale verdediger speelde in maart zijn laatste wedstrijd voor Die Wölfe, waarna hij twee knieoperaties heeft ondergaan. Wanneer Bruma weer wedstrijdfit is, is vooralsnog onduidelijk.

  Heracles wekenlang zonder Darri
  Heracles Almelo moet Brahim Darri meerdere weken missen. De 23-jarige vleugelaanvaller viel zondagmiddag tegen Vitesse geblesseerd uit en blijkt een scheurtje in zijn hamstring te hebben opgelopen. "We zullen Brahim een paar weken kwijt zijn. Het is lastig om daar een exact aantal weken op te plakken, maar we hopen dat hij zo snel mogelijk weer terug is", laat trainer John Stegeman weten aan de clubsite.

  Plaats een reactie

  Pietje2015 +15333
  woensdag 18 oktober 2017 om 23:28
  Bruma is terug, het lek is boven bij Die Wölfe.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws