Milik denkt aan vertrek bij Napoli: Snelle manier om weer 100% te worden

Milik denkt aan vertrek bij Napoli: "Snelle manier om weer 100% te worden"

19-10-2017 10:37
27

Arek Milik staat mogelijk voor een vertrek bij Napoli. De Poolse spits, die opnieuw met een zware knieblessure kampt, erkent dat hij na de winterstop verhuurd kan worden.

Napoli heeft plannen om Milik een half jaar te stallen bij Chievo. In Verona moet hij werken aan zijn wedstrijdritme. "Ik sluit niet uit dat ik op huurbasis ga vertrekken", knikt Milik instemmend tegenover Sportowy Fakty. "Het is een snelle manier om weer 100% te worden, ook met oog op het WK met Polen. Ik zal er klaar voor zijn om mijn land te helpen."

Milik werd drie weken geleden geopereerd. "De knie is een beetje gezwollen en het doet soms pijn, maar ik voel me elke dag beter", zegt hij. "Het revalidatieproces verloopt goed. Op korte termijn ga ik oefeningen doen in het zwembad en daarna ga ik cardio doen. In deze situaties is een goede mentaliteit heel belangrijk. De eerste twee weken na mijn blessure waren het moeilijkst, maar er is inmiddels wat tijd overheen gegaan. Ik wil alle mensen die me hebben gesteund met berichten en foto's bedanken."