Vitesse treft dolend Zulte-Waregem: heerlijke odd voor zege ondanks tegengoal

Vitesse treft dolend Zulte-Waregem: heerlijke odd voor zege ondanks tegengoal

19-10-2017 12:00

Vitesse wil donderdagavond eindelijk van de gehate nul af in de Europa League. De Arnhemmers lijken goede papieren te hebben tegen Zulte-Waregem, dat hopeloos uit vorm is. Bookmaker Mr. Green heeft een verhoogde odd beschikbaar gesteld voor een Arnhemse zege!

Speel mee: Vitesse wint en beide teams scoren voor 5,30 keer je inzet! KLIK HIER!

Wedden

Meer odds

Vitesse is moeizaam begonnen aan het Europese avontuur met nederlagen tegen SS Lazio (2-3) en OGC Nice (3-0). Die teams zijn echter van een ander kaliber dan Zulte-Waregem. Trainer Henk Fraser sprak al de verwachting uit dat Vitesse niet zal onderdoen voor de Belgen.

Na de verrassende zege op Ajax speelde Vitesse zijn laatste twee competitieduels met 1-1 gelijk, tegen Heracles Almelo en FC Utrecht. Daarmee doet de Gelderse club het nog altijd een stuk beter dan Zulte-Waregem, dat hard onderuit ging tegen Lokeren (1-3) en Antwerp (3-0). Essevee verloor inmiddels vijf van zijn laatste negen duels en won er slechts drie.

Wat opvalt is dat beide teams zelden de nul houden. Zowel Vitesse als Zulte-Waregem kreeg in zijn laatste vier optredens in de Europa League minstens twee goals tegen. Die trend kan wel eens worden doorgezet. Vitesse moet desondanks in staat zijn om drie punten te pakken. Deze bet kan je het best spelen bij bookmaker Mr. Green, want daar is de odd 'Vitesse wint met tegengoal' verhoogd van 4,70 naar liefst 5,30 keer je inzet!

Speel mee: Vitesse wint en beide teams scoren voor 5,30 keer je inzet! KLIK HIER!