Transfer van NEC naar aartsrivaal Vitesse mislukt: Moet aan je carrière denken

Transfer van NEC naar aartsrivaal Vitesse mislukt: "Moet aan je carrière denken"

Gepubliceerd: donderdag 19 oktober 2017 om 18:35do 19-10-2017 om 18:35

Ferdi Kadioglu heeft eventjes flink gebaald van het feit dat zijn transfer naar Vitesse in het water viel. NEC verlangde een te hoge transfersom voor de piepjonge aanvaller. Inmiddels is Kadioglu weer happy in Nijmegen. Afgelopen week verlengde hij zijn contract tot medio 2021. 

De afgeketste overstap naar aartsrivaal Vitesse zat hem in de zomer wel even dwars. "Ik heb er veel over gesproken met mijn ouders en zaakwaarnemer. Voor jonge jongens is zo'n situatie soms lastig. Ik kon het gelukkig soms goed naast me neerleggen. Je moet toch aan je carrière denken en de keuze maken die daar goed voor is. Maar toen de clubs er niet uitkwamen, ging ik vol voor mijn kans bij NEC", vertelt hij aan Omroep Gelderland

Na een tijdje op de bank te hebben gezeten, is Kadioglu nu weer basiskracht in Nijmegen. Zijn doel is helder. "Ik wil dit seizoen absoluut promoveren met NEC. Dat is echt het allerbelangrijkste. En dat is ook mogelijk. We voetballen steeds beter. Als we ook onze slechte wedstrijden winnen, moeten we een eind komen. En mijn eigen doel is belangrijk zijn voor het team. En dat resulteert hopelijk in een promotie. Daarna zie ik wel weer hoe het verder gaat."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Gaat Kadioglu de Nederlandse top halen?

Ja
66%
Nee
34%
(605 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws