'Anastasiou flopt ook in België: clubleiding wil na tien duels al ingrijpen'

'Anastasiou flopt ook in België: clubleiding wil na tien duels al ingrijpen'

Gepubliceerd: donderdag 19 oktober 2017 om 18:52do 19-10-2017 om 18:52

De kans is groot dat Yannis Anastasiou binnenkort zonder werk zit. De Griekse oefenmeester, die vorig seizoen aan het roer stond bij Roda JC, pakte in zijn eerste tien competitieduels met KV Kortrijk slechts negen punten. Belgische media vermoeden dat de leiding van Kortrijk op korte termijn gaat ingrijpen. 

Vincent Tan, de steenrijke eigenaar van Kortijk, zou één van zijn adjudanten naar België hebben gestuurd om Anastasiou duidelijk te maken dat er snel iets moet veranderen. Kortrijk staat op de dertiende plek, met slechts vier punten meer dan hekkensluiter KV Oostende. 

Besnik Hasi zou in beeld zijn om Anastasiou op te volgen. De Albanese oefenmeester was eerder al eens werkzaam in de Jupiler Pro League. Tussen 2014 en 2016 was Hasi trainer van Anderlecht. Daarna werkte hij bij Legia Warschau en Olympiakos. De Griekse club zette Hasi een maand geleden op straat. 

Anastasiou werd in juli 2016 aangesteld door Roda. Eind mei, een paar dagen voor de finale van de play-offs tegen degradatie, stelde de Limburgse club hem op non-actief. 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws