'Als je je kunt bewijzen met Van den Brom op de tribune en je brengt dan dit..'

  'Als je je kunt bewijzen met Van den Brom op de tribune en je brengt dan dit..'

  Gepubliceerd: donderdag 19 oktober 2017 om 21:31do 19-10-2017 om 21:31

  Jong AZ-trainer Martin Haar is onverbiddelijk voor zijn spelers. Het heeft alles te maken met de 3-1 nederlaag tegen hekkensluiter Helmond Sport van afgelopen maandag in de Jupiler League.

  Haar vindt dat de promovendus hoe dan ook had moeten winnen. "Ik vind dat niet kunnen. Dat klinkt misschien arrogant, maar als je met zo'n team aan het voetballen bent, hoor je niet te verliezen van Helmond Sport", zegt Haar tegen NH.

  Waar het aan ontbrak? "In beleving, inzet, plezier, vreugde. Dat hoort er ook allemaal bij. Als je je dan kunt bewijzen met Van den Brom en de technisch manager (Max Huiberts, red.) op de tribune en sommigen brengen dit, dan kan ik daar niet bij."

  De nederlaag hakte er flink in bij Haar. "Dan rijd ik naar huis en zit ik thuis nog een uur op de bank. Ik heb echt een hekel aan verliezen. Als de inzet 200% is, mag je fouten maken. Hier zijn deze spelers te goed voor."

  Plaats een reactie

  goekie4 +1659
  donderdag 19 oktober 2017 om 23:07
  Zo jammer dat ze hem nooit hoofdcoach hebben gemaakt. Deed het als interim prima. Man van de club moet je deze kans gewoon geven.
  Vind ik leuk

  Bekijk het laatste nieuws