Transfer naar top-drie het doel: 'Zo niet, dan ga ik kijken wat het beste past'

Transfer naar top-drie het doel: 'Zo niet, dan ga ik kijken wat het beste past'

21-10-2017 08:43
16

Wekelijks zitten er clubs op de tribune voor Brandley Kuwas. Volgens Tubantia hebben clubs al belangstelling getoond in de aanvallende middenvelder.

"Het is mooi om te horen, maar jullie horen en zien het misschien, ik krijg er niet zoveel van mee", zegt Kuwas in gesprek met het regiodagblad. "Je weet dat mensen op je gaan letten als je goed speelt, zo gaat dat." Volgens Kuwas is dat het gevolg van het vertrek van vijf basisspelers. "Als er jongens gaan, bloeien anderen op. Vorig jaar waren er veel spelers die in de belangstelling stonden van andere clubs, zij zijn allemaal weg. Ze keken ook wel naar mij, maar het viel minder op."

Kuwas ambieert een transfer naar een club uit de top-drie. "Zo niet, dan ga ik kijken wat verder het beste bij me past. Ik ga op zoek naar een goed gevoel, ik heb in mijn carrière steeds kleine transfers gemaakt. Van Volendam naar Excelsior, naar Heracles. Het eerste jaar ben ik dan invaller, het tweede jaar is het mijn doel om basisspeler te zijn. Dat is me tot nu toe goed bevallen."