Perez en Swart over 'favoriet' PSV: Dan kunnen ze geen bal raken

Perez en Swart over 'favoriet' PSV: "Dan kunnen ze geen bal raken"

22-10-2017 12:11
15

Ook al staat PSV na acht speelrondes in de Eredivisie ruim bovenaan, dat betekent niet dat de formatie van trainer Phillip Cocu nu de uitgesproken titelfavoriet is. Kenneth Perez stelt dat in gesprek met Voetbal International. 

"Voor mij zijn ze nu niet ineens de titelfavoriet. Meestal is een topclub heel constant in haar spel, bij PSV is het nog te veel een golfbeweging. Ze kunnen ook zomaar een keer gelijk spelen of verliezen", zegt de analist van FOX Sports.

"De Europese uitschakeling was ondermaats en het begin van het seizoen was ook niet goed. En het is nog steeds niet stabiel genoeg, VVV kan ook zomaar 2-1 voor komen. Toch vond ik ze tegen hen wel goed spelen, er was veel diepte in het spel. Het zit PSV nu niet tegen en dat had Feyenoord vorig seizoen ook. Het vertrouwen groeit daardoor en dat kan het spel ten goede komen."

Mister Ajax Sjaak Swart zei zaterdag dat hij niet gelooft in een titel voor PSV. "Volgende week hebben zij misschien ook 23 blessures en dan kunnen ze geen bal raken. Ik vind PSV helemaal niet zo goed", aldus de uitgesproken Swart bij radioshow NH Sportcafé