'Bom gedropt' in FC Twente-kleedkamer: Hij heeft het niet verdiend

'Bom gedropt' in FC Twente-kleedkamer: "Hij heeft het niet verdiend"

23-10-2017 07:34
6

Hoewel FC Twente zaterdagavond een belangrijke overwinning op concurrent Roda JC boekte, was er van euforie geen sprake in de Grolsch Veste. Het ontslag van trainer René Hake had erin gehakt bij de Tukkers.

"Met René Hake hadden we deze wedstrijd ook gewonnen", liet Peet Bijen na afloop weten aan TC/Tubantia. De centrale verdediger voelt zich schuldig over het ontslag van Hake. "Het waren moeilijke dagen, dit heeft me enorm geraakt. René is een goed mens en een goede trainer. Hij heeft het niet verdiend dat hij weg moest, omdat wij er als spelers te weinig aan hebben gedaan."

Wedden

Meer odds

Terwijl Bijen spreekt van 'een bom die ineens in de kleedkamer werd gedropt', is FC Twente op de achtergrond bezig met een opvolger voor Hake. Gertjan Verbeek is de beoogde nieuwe trainer. "We zijn in gesprek, constructief", reageert technisch directeur Jan van Halst desgevraagd. "Het is de vraag of het rond komt. Op bepaalde vragen wil ik antwoord hebben. Wat dat is? Daar laat ik me niet over uit."

Arno Vermeulen meldde zondagavond bij Studio Voetbal dat er geen snel akkoord met Verbeek verwacht wordt. Interim-trainer Marino Pusic zit volgens Vermeuelen nog minstens twee wedstrijden in de dug-out.