Matavz: 'Ik heb die wedstrijd in de verloskamer gevolgd via livescore'

Matavz: 'Ik heb die wedstrijd in de verloskamer gevolgd via livescore'

Gepubliceerd: maandag 23 oktober 2017 om 10:24ma 23-10-2017 om 10:24

Tim Matavz stond zondag weer in de basis bij Vitesse nadat hij donderdag afwezig was vanwege de geboorte van zijn zoontje. Korte nachten of niet, Matavz maakte de negentig minuten vol in Friesland.

Tegen Zulte Waregem (1-1) werd hij vervangen door Luc Castaignos. Dat zijn vriendin op bevallen stond, zorgde er niet voor dat Matavz niet bezig was met Vitesse. "De wedstrijd in België heb ik in de verloskamer gevolgd via livescore", bekent de spits in De Telegraaf. "Het is een geweldige week voor mij. Ik ben blij met de geboorte van mijn zoontje Val, met de overwinning en met mijn goal."

Bryan Linssen speelde donderdag wel in België en speelde dus twee keer binnen drie dagen. "Het vergt ontzettend veel energie en kracht. Maar dit hoort erbij, als je graag Europa League wil voetballen. Je moet goed rusten en je kunt geen gekke dingen doen. Het is alleen maar rusten en voetballen. Soms is dat wel saai, maar dan is het mooi als dat wordt beloond met zo’n mooie overwinning", aldus Linssen, die het volgende week opneemt tegen koploper PSV. "We staan niet voor niks derde. Ik zie niet in waarom we thuis niet zouden kunnen winnen van PSV."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws