Volgende Twente-speler spreekt zich uit: 'Ik weet dat hij een goede trainer is'

Volgende Twente-speler spreekt zich uit: 'Ik weet dat hij een goede trainer is'

25-10-2017 08:18
6

FC Twente boekte een veelbewogen week dinsdagavond af met de tweede zege op rij. FC Eindhoven werd in de tweede ronde van de KNVB Beker met 3-0 verslagen. Adnane Tighadouini brak na afloop een lans voor interim-coach Marino Pusic.

De 24-jarige aanvaller was met een benutte strafschop een van de doelpuntenmakers in de Grolsch Veste. Hij heeft zijn achterstand wat betreft fitheid aardig weggewerkt en hoopt de komende periode de laatste stappen te zetten. Hij hoopt dat onder Pusic te doen.

"Op dit moment zit het goed. Ik ken Marino al lang en weet dat het een heel goede trainer is. Hij doet het op dit moment goed, we winnen twee wedstrijden, dus waarom kan hij niet blijven?", vraagt Tighadouini zich af in gesprek met FOX Sports. De interim-trainer wil zelf niet te ver vooruitkijken. "Ik heb er geen invloed op en kijk van dag tot dag."

Tighadouini is na Oussama Assaidi de tweede Twente-speler die zich openlijk achter Pusic schaart. Gertjan Verbeek lijkt echter de topkandidaat om het stokje van de ontslagen René Hake over te nemen.