'Verbeek op komst in Enschede: Twente handelt zaken met Hake snel af'

'Verbeek op komst in Enschede: Twente handelt zaken met Hake snel af'

25-10-2017 09:27
25

Marino Pusic zette ook zijn tweede wedstrijd als interim-trainer van FC Twente in winst om. In de tweede ronde van de KNVB Beker werd FC Eindhoven met 3-0 verslagen. Toch lijkt Gertjan Verbeek snel zijn opwachting te maken bij de Tukkers.

Pusic zal vrijdag tegen Excelsior nog op de bank plaatsnemen. Daarna moet Gertjan Verbeek het stokje overnemen. FC Twente heeft dinsdag vaart gezet achter het afhandelen van de zaken met de op non-actief gestelde René Hake. Die zijn zelfs al zo goed als afgerond, meldt De Telegraaf. De gesprekken met Verbeek kunnen daardoor snel worden hervat.

"Het initiatief ligt bij FC Twente", reageert Verbeek. "Als de club het netjes heeft afgerond met Hake, kunnen we verder praten. Ik heb mijn huiswerk gedaan en dat zal ook voor FC Twente gelden. Ik weet in grote lijnen wat FC Twente wil en FC Twente weet in grote lijnen wat ik wil. Als we verder praten, onder andere over zaken als financiën, moet er snel duidelijkheid komen."

"Dan moet het binnen één of twee gesprekken klaar zijn. Iedereen moet snel weten waar hij aan toe is. Het zou geen goed teken zijn als het dan nog lang zou duren", besluit Verbeek.