Ajax liep blauwtje bij Belg: 'Spijt? Misschien een keer door m'n hoofd gegaan'

Ajax liep blauwtje bij Belg: 'Spijt? Misschien een keer door m'n hoofd gegaan'

25-10-2017 12:25
19

Hendrik Van Crombrugge heeft nog steeds geen spijt van zijn keuze om in de zomer Ajax af te wijzen. De Belgische goalie is gelukkig bij zijn werkgever KAS Eupen. 

Van Crombrugge had in juli de kans om naar Ajax te verkassen. De Eredivsie-grootmacht wilde naar verluidt 3,5 miljoen euro betalen voor de 24-jarige sluitpost. Van Crombrugge wees Ajax echter op het laatste moment af en de Amsterdammers legden uiteindelijk Benjamin van Leer (Roda JC) vast als opvolger van Diederik Boer. 

"Spijt? Misschien is dat één keer door mijn hoofd gegaan, maar als prof moet je achter de keuzes blijven staan die je maakt", aldus de doelman in gesprek met Sport/Voetbalmagazine. "Het is nog te vroeg om te weten of ik de goede keuze heb gemaakt."

"Het antwoord zal ik pas na dit seizoen kennen en tot die tijd zal ik me verder ontwikkeld hebben. Ik ben zeker dat ik mijn progressie nog zal maken, voldoende om na dit seizoen misschien wel een stap voorwaarts te zetten." Bij Eupen heeft Van Crombrugge een contract tot medio 2020.