Keizer roept Ajacied op matje: We gaan het er intern nog even over hebben

Keizer roept Ajacied op matje: "We gaan het er intern nog even over hebben"

25-10-2017 18:57
71

Marcel Keizer gaat snel in gesprek met Nick Viergever. De geroutineerde verdediger kreeg op het Ajax-feestje na de 1-4 overwinning op Feyenoord de microfoon in zijn hand en zong 'het zijn maar k*tkakkerlakken'.

Viergever had beter over zijn actie moeten nadenken, vindt Keizer. "Ik heb er nog niet met hem over gesproken. Gisteren (dinsdag, red.) hebben we getraind en toen kwam dat bericht naar buiten. Niet slim", oordeelt de Ajax-trainer bij FOX Sports.

Na het bekerduel met ASV De Dijk, waarin Viergever overigens de aanvoerder van Ajax is, gaat Keizer het gesprek aan. "We gaan het er intern nog even over hebben. Het is sowieso niet slim. Je weet in deze tijd dat er van alles gefilmd wordt. En buiten dat: als het niet gefilmd wordt, moet je het ook niet zeggen."

De bewuste video lekte maandag al uit. Te zien is hoe de selectie van Ajax zich opperbest vermaakt na de 1-4 zege in de Klassieker. Viergever krijgt de handen op elkaar wanneer hij zingt over 'k*tkakkerlakken', een scheldnaam voor Feyenoorders.