'Of ik Feyenoord-fan ben? Snap niet waarom je daar nu weer over begint'

'Of ik Feyenoord-fan ben? Snap niet waarom je daar nu weer over begint'

25-10-2017 22:03
7

Als Feyenoord-supporter had ASV De Dijk-trainer Jochem Twisker Ajax maar wat graag pijn willen doen. Dat liep anders, want de Amsterdammers waren, net als zondag tegen Feyenoord, met 1-4 te sterk.

Twisker is duidelijk nog niet over de ruime competitienederlaag heen wanneer hij door FOX Sports geconfronteerd wordt met zijn liefde voor Feyenoord. "Ik snap niet waarom je er weer over begint", zegt hij. "Dat was niet nodig geweest. Die zondag hoef je niet meer boven te halen. Het was een mooi gebaar geweest richting Rotterdam, maar het heeft er niet echt ingezeten."

De Dijk verloor met 1-4 en ligt uit de beker, maar desondanks is Twisker redelijk tevreden. "Vooraf teken je nooit voor een nederlaag, maar na de 0-4 vreesde ik erger. We hebben het redelijk hersteld. Waar we konden zijn we eruit gekomen. We hebben wat speldenprikjes uitgedeeld. De eerste kans was zelfs voor ons. Anders loopt het heel anders", grapt hij.

Ook over het spel van zijn eigen ploeg is de De Dijk-trainer positief. "We hadden redelijk wat controle over Kluivert en Cerny, maar Siem de Jong loopt zo slim en Frenkie de Jong kwam er ook steeds bij. Dat gaat een aantal keer goed, maar ze zijn te slim om dat negentig minuten lang te controleren."