Ik liep gewoon te kloten. Ik reken het mezelf aan en baal er enorm van

"Ik liep gewoon te kloten. Ik reken het mezelf aan en baal er enorm van"

26-10-2017 19:39
22

Henk Veerman en Lucas Woudenberg waren woensdagavond niet te genieten. Op bezoek bij Willem II verloor hun club sc Heerenveen met 2-1. Door die nederlaag zit het bekeravontuur er nu al op voor de Friese formatie. Woudenberg ging in de fout bij de winnende treffer van Fran Sol. 

Met een dramatische terugspeelbal leidde de linksback de 2-1 in. "Ik liep gewoon te kloten. Ik reken het mezelf aan en baal er enorm van. Helaas kan ik de tijd niet meer terugdraaien", aldus Woudenberg in gesprek met de Leeuwarder Courant. 

"Het was moeilijk om mezelf daarna te herpakken. Je probeert dan in de duels te komen en in balbezit gemakkelijk te voetballen. Maar ook dat wilde allemaal niet."

Veerman stond Omrop Fryslan met een kwaad gezicht te woord na het verlies in Tilburg. Het is voor hem een raadsel waarom Heerenveen al weken compleet uit vorm is. "Ik heb geen idee. Ik kan wel dingen gaan roepen, maar dat heeft op dit moment totaal geen zin. Dit is voor mij persoonlijk een ramp, maar voor de hele club ook. Hier moeten we het goed over hebben."