Pires raadt Arsenal-transfer af: 'Honderd miljoen euro is veel te veel'

Pires raadt Arsenal-transfer af: 'Honderd miljoen euro is veel te veel'

27-10-2017 21:19
10

Robert Pires vindt niet dat Arsenal te diep in de buidel moet tasten voor Thomas Lemar. De Franse middenvelder van AS Monaco leek afgelopen zomer op weg naar Londen voor een monsterbedrag, maar een transfer ketste toen af.

Naar verluidt ging het toen om een bedrag van honderd miljoen euro. Pires, oud-middenvelder van The Gunners, weet niet of Lemar dat bedrag waard is. "Wenger probeerde hem te contracteren, maar ik weet niet of het ooit nog van een transfer gaat komen. Ik denk ook niet dat hij honderd miljoen euro waard is. Dat is veel te veel. De transfermarkt is op hol geslagen. Hoeveel zouden spelers als Zidane en Ronaldinho nu dan wel niet kosten?"

Ook Lemars ploeggenoot Fabinho werd afgelopen zomer gelinkt aan een Premier League-transfer. Manchester United zou interesse hebben. "Mogelijk komt hij alsnog in januari of komende zomer. Manchester City heeft ook interesse, maar zij hebben Fernandinho die het ook goed doet", aldus Pires, die Kevin de Bruyne niet de beste middenvelder ter wereld vindt. "Dat denk ik niet, maar hij is wel een van de beste spelers van de Premier League naast Harry Kane."