'Dankbaar dat ik ondanks dat toch een contract heb gekregen van FC Utrecht. Uniek'

'Dankbaar dat ik ondanks dat toch een contract heb gekregen van FC Utrecht. Uniek'

27-10-2017 23:22
9

De 24-jarige Chris David heeft vrijdagavond zijn eerste minuten gemaakt in het shirt van FC Utrecht. Na twee seizoenen vol blessureleed maakte hij zijn langverwachte rentree.

De middenvelder scheurde twee keer op rij zijn kruisband af. Namens Jong FC Utrecht speelde hij een half uur mee tegen NEC. "Als je dan langs de zijlijn staat, bedenk je je wel dat dit het moment is waar ik zo lang naar toegewerkte heb. Ik heb er twee revalidatie opzitten, dat is zwaar", zegt David tegen het Algemeen Dagblad.

Wedden

Meer odds

Op 30 oktober 2015 sloeg het noodlot toe. In het shirt van Go Ahead Eagles raakte hij voor de eerste keer geblesseerd. Twaalf maanden later ging het opnieuw mis. Ondanks zijn blessure pikte Utrecht hem toch op. "Ik werkte week voor week naar mijn rentree toe. Dan zie je beelden voorbij komen van spelers die hun kruisband scheuren. Die wil je eigenlijk niet zien. Voor mij is het nu vooruit kijken. Ik ben Utrecht dankbaar dat ik ondanks een zware blessure toch een contract heb gekregen. Dat mag je gerust uniek noemen."