Huntelaar reageert cynisch op column: 'Hij wist in het verleden wel vaker wat'

Huntelaar reageert cynisch op column: 'Hij wist in het verleden wel vaker wat'

03-11-2017 15:16
12

Klaas-Jan Huntelaar spreekt tegen dat Ajax-trainer Marcel Keizer hem niet op de bank durft te zetten omdat de spits dan laakt blijken dat hij daar de pest in heeft. Dat stelde Taco van der Velde eerder deze week in een column in Voetbal International.

"Daar is absoluut niets van waar. Ik weet niet wat Taco van der Velde zegt en waar hij over praat. Hij zal wel meer weten. Hij wist in het verleden wel vaker wat", reageert Huntelaar cynisch tegen AT5 op de column. In het stuk van Van der Velde stond onder meer de volgende passage:

'Huntelaar is de eerste spits van Ajax. Natuurlijk speelt zijn houding daarbij een rol. De geroutineerde aanvaller laat inderdaad blijken dat hij er de pest in heeft als hij ernaast staat, maar dat is nu juist een van de eigenschappen die van hem een topspits maakte. Dat maakt hem geen schuldige. De enige schuldige is Marcel Keizer, omdat die niet de ballen heeft om een geslepen oude spits naar de bank te sturen en daarom zijn onmondige jonge spits maar slachtoffer.'

Of Huntelaar ook zondag tegen FC Utrecht de eerste spits is, wilde hij niet zeggen. "Wie er eerste spits is verandert per wedstrijd. We gaan het ook dit weekend weer zien. Kasper is een heel groot talent, maar hij had een paar wedstrijden het gevoel niet. Maar de trainer bepaalt uiteindelijk wie er speelt."