Transfergeruchten rond Heraclied: 'Hij is niet te betalen voor Nederlandse subtop'

Transfergeruchten rond Heraclied: 'Hij is niet te betalen voor Nederlandse subtop'

04-11-2017 23:28
25

Brandley Kuwas was zaterdagavond de grote uitblinker bij Heracles Almelo - FC Groningen (2-1). John Stegeman, trainer van de thuisploeg, beseft dat de belangstelling voor de stijlvolle vleugelaanvaller alleen maar toe zal nemen. 

De kans is echter klein dat Kuwas (25) in januari naar een subtopper in de Eredivisie verkast, zei Stegeman voor de camera van FOX Sports. "Ik denk niet dat hij te betalen is voor de Nederlandse subtop. Wij zijn in ieder geval heel blij met hem en hij ontwikkelt zich prima."

"Ik vond hem vandaag niet eens goed voetballen. Hij kan nog veel beter. Maar hij heeft specifieke kwaliteiten en iedere club is op zoek naar dat soort jongens. Hij kan daarin heel goed worden, mits hij de zaken eromheen ook goed in de gaten blijft houden", voegde de coach daar aan toe. "Het zou wel zonde voor het Nederlandse voetbal zijn als hij naar het buitenland gaat."

Kuwas houdt zich (nog) niet bezig met een transfer. "Iedereen roept maar wat. Uiteindelijk is het mijn keuze. Twee jaar geleden werd er geroepen dat Feyenoord mij moest halen en nu hoor ik weer van alles. Ik zie het wel. Ik wacht af en dan ga ik met mijn zaakwaarnemer kijken wat goed voor mij is en wat niet."