Tannane werkt zich in de nesten: vechtpartij met ex-Chelsea-speler op training

Tannane werkt zich in de nesten: vechtpartij met ex-Chelsea-speler op training

Gepubliceerd: zondag 5 november 2017 om 07:12zo 05-11-2017 om 07:12

Oussama Tannane heeft zich in de nesten gewerkt bij zijn club Las Palmas. De 23-jarige aanvaller kreeg het tijdens een training aan de stok met ploeggenoot Loïc Rémy, bevestigde coach Pako Ayestarán aan Canarias Ahora.

Het bekvechten begon al tijdens de warming-up. Dat gebeurde echter in het Frans, waardoor teamgenoten niet goed doorhadden wat er aan de hand was. Het escaleerde toen Rémy, die in de zomer overkwam van Chelsea, een bal tegen Tannane aanschoot, terwijl deze push-ups aan het doen was.

De aanvallers gingen met elkaar op de vuist en moesten door ploeggenoten en leden van de technische staf van Las Palmas uit elkaar worden gehaald. Vooral Tannane, oud-speler van sc Heerenveen en Heracles Almelo, zou rake klappen hebben gehad. Beide spelers worden waarschijnlijk gepasseerd voor het duel met Real Madrid van zondagavond.

Volgens Ayestarán is de kou wel uit de lucht na een gesprek met beide kemphanen. Tannane wordt door Las Palmas gehuurd van Saint-Étienne. Hij kwam tot dusver in zes optredens in de Primera Division. Daarin wist hij nog niet te scoren.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws