Update: Jörgensen lijkt ondanks polsbreuk tóch in actie te komen

Update: Jörgensen lijkt ondanks polsbreuk tóch in actie te komen

07-11-2017 16:53
36

Feyenoord-spits Nicolai Jörgensen meldt zich zondag na de wedstrijd tegen ADO Den Haag in het ziekenhuis. Hij heeft last van een polsblessure.

Dat meldt het Algemeen Dagblad. Jörgensen maakte in Den Haag de openingstreffer namens Feyenoord en bleef negentig minuten staan, maar blijkt een polsblessure te hebben opgelopen. Onderzoek in het ziekenhuis moet uitwijzen hoe ernstig de situatie is.

Wedden

Meer odds

Opvallend genoeg is het de tweede keer dit seizoen dat Jörgensen geblesseerd raakt op kunstgras. Door een hamstringkwetsuur, opgelopen op het kunstgras van Excelsior, was hij eerder dit seizoen anderhalve maand uit de roulatie.

Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst heeft meer blessurezorgen, want ook Bart Nieuwkoop is niet ongeschonden uit het duel met ADO gekomen. De rechtsback werd in de tweede helft gewisseld en meldt zich maandag in elk geval niet bij Jong Oranje.

Update 16.56: Nicolai Jörgensen blijkt zijn pols te hebben gebroken in de uitwedstrijd tegen ADO Den Haag. Dat meldt Feyenoord. Na afloop is de pols van Jörgensen in het gips gezet. Door de blessure is het onzeker of de spits tijdens de komende interlandperiode in actie kan komen voor Denemarken. Jörgensen liep de blessure op in de slotfase van het duel met ADO (2-2).

Update 07/11 16.53: De polsbreuk van Jörgensen lijkt mee te vallen. Age Hareide, de bondscoach van Denemarken, verwacht dat de Feyenoord-spits in actie kan komen tijdens de interlandperiode. "We hebben goede hoop, omdat hij waarschijnlijk met een brace om zijn pols kan spelen", tekenden Deense media dinsdag op uit de mond van de oefenmeester.