Brenet verbreekt bijzonder PSV-record: Ik ga er wel een glaasje op drinken

Brenet verbreekt bijzonder PSV-record: "Ik ga er wel een glaasje op drinken"

05-11-2017 20:25
4

Joshua Brenet heeft Berry van Aerle uit de PSV-boeken geschreven na de wedstrijd tegen FC Twente. De verdediger heeft nu vijftig competitiewedstrijden achter elkaar niet verloren.

"Dat is een mooi recordje. Nu is het Joshua Brenet", glundert Brenet in gesprek met Omroep Brabant. De verdediger noemt de wedstrijd tegen FC Twente 'zwaar en raar'. Het werd 4-3 in blessuretijd. "Het was spannend. Op het einde wordt het leuk als je met 4-3 wint. Het was billenknijpen, maar ik had het gevoel dat we de wedstrijd zouden winnen."

Wedden

Meer odds

Nu Brenet het record te pakken heeft, moet dat wel even gevierd worden. "Ik ga er wel een glaasje op drinken. We gaan sowieso iets leuks doen met de jongens, want veel boys gaan voor hun land spelen. Dus iedereen gaat uit elkaar, maar we gaan het wel vieren ja."

Als PSV met Brenet nog negen duels ongeslagen blijft, overtreft hij ook Søren Lerby. "Daar gaan we voor nu we toch bezig zijn. Ik hoop dat het team goed blijft presteren. Het is net zoveel hun record als mijn record. Ik ga ervoor."