Wedstrijd Lyon loopt volledig uit de hand, duel uitgespeeld in leeg stadion

Wedstrijd Lyon loopt volledig uit de hand, duel uitgespeeld in leeg stadion

Gepubliceerd: zondag 5 november 2017 om 23:32zo 05-11-2017 om 23:32

De derby tussen Saint-Étienne en Olympique Lyon is vlak voor tijd stilgelegd door de scheidsrechter. Na de 0-5 besloot Nabil Fekir om zijn shirt uit te doen en te tonen aan het publiek van de thuisploeg. Vanaf dat moment ontspoorde de wedstrijd en moest zelfs de ME er aan te pas komen.

Nadat Fekir er 0-5 van maakte, bestormden fans van Saint-Étienne het veld. De wedstrijd werd vervolgens gestaakt en spelers van beide ploegen werden richting de catacomben begeleid. De wedstrijd is later op de avond uitgespeeld in een leeg stadion. "Je moet netjes blijven. Het was niet goed van hem. Het heeft de avond verpest", zo liet trainer Bruno Genesio vlak na afloop weten.

Lyon leek de wedstrijd rustig uit te kunnen spelen. Er was de hele avond geen vuiltje aan de lucht voor de Fransen. Memphis Depay had zijn ploeg na tien minuten spelen op voorsprong gezet. Na de 0-2 van Fekir, leek de wedstrijd gespeeld. Lyon liep in de tweede helft uit naar 0-3, 0-4 en 0-5, maar na de vijfde treffer liep het uit de hand. De wedstrijd is inmiddels uitgespeeld. Aanstichter Fekir werd gewisseld. Er is niet meer gescoord.

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws