'Real Madrid stelt transferlijstje op voor winterversterking: één Nederlander'

'Real Madrid stelt transferlijstje op voor winterversterking: één Nederlander'

07-11-2017 16:41
10

De clubleiding van Real Madrid wil de selectie van de kwakkelende landskampioen in januari voorzien van een kwaliteitsimpuls. Er moet met name meer routine aan de selectie worden toevoegd. Spaanse media melden dinsdag dat er een lijstje is opgesteld met tien mogelijke winterversterkingen. 

De Koninklijke heeft het vizier gericht op spelers die in het bezit zijn van een aflopend contract, weet Diario GolDe kans is namelijk groot dat zij in januari voor een schappelijke prijs aangetrokken kunnen worden. Vijf spelers uit de Premier League staan op het lijstje van de Champions League-houder. Het gaat om Juan Mata, Ander Herrera, Zlatan Ibrahimovic (Manchester United), Emre Can (Liverpool) en Alexis Sánchez (Arsenal). 

Ook Stefan de Vrij staat naar verluidt in de belangstelling van Real. De Nederlandse stopper van SS Lazio is het met zijn Italiaanse werkgever nog altijd niet eens geworden over een nieuwe verbintenis. De Vrij wordt ook gelinkt aan onder meer Juventus en AC Milan. Leon Goretzka (Schalke 04), keeper Kepa (Athletic Bilbao) en Atlético Madrid-verdedigers Lucas Hernandez en Jose Gimenez maken het tiental compleet.