Heel veel belangstelling voor Kuwas: Dan zou het zomaar kunnen dat ik vertrek

Heel veel belangstelling voor Kuwas: "Dan zou het zomaar kunnen dat ik vertrek"

08-11-2017 10:06
31

Brandley Kuwas heeft zich in de kijker gespeeld bij clubs uit binnen- en buitenland. De vleugelaanvaller is dit seizoen de grote uitblinker bij Heracles Almelo. In acht competitieduels was Kuwas (25) goed voor drie doelpunten en vijf assists. 

Voetbal International meldt dat er in de winterstop waarschijnlijk getrokken zal worden aan de dribbelaar. Kuwas wil nadenken over een transfer "Wat moet ik daarop antwoorden? Die vraag kreeg ik voor de zomer ook en ik ben er nog steeds. Je weet wat er gebeurd is. Ik durf er haast niks meer over te zeggen. Als er een mooie club komt, dan zou het zomaar kunnen dat ik vertrek. Dat moet de komende weken blijken. Zo niet, dan blijf ik speler van Heracles. Ook geen probleem. Ik ga echt niet zweven nu ik een paar aardige wedstrijdjes heb gespeeld."

Trainer John Stegeman maakt zich vooralsnog geen zorgen over de situatie. De Heracles-coach weet dat geïnteresseerde ploegen diep in de buidel moeten tasten voor zijn smaakmaker. "Brandley heeft namelijk een doorlopend contract."

VI meldt dat ook middenvelder Jamiro Monteiro zich in de kijker heeft gespeeld bij andere clubs. Hij kwam afgelopen zomer over van SC Cambuur en ligt vast tot medio 2020.