Ongelukkige Guidetti denkt aan transfer: Deze situatie is onhoudbaar

Ongelukkige Guidetti denkt aan transfer: "Deze situatie is onhoudbaar"

09-11-2017 08:00
24

John Guidetti is niet gelukkig bij Celta de Vigo. De spits kreeg dit seizoen pas 52 speelminuten in de Primera Division en denkt aan een vertrek.

"Het is duidelijk dat het geen goede situatie is bij de club", zegt Guidetti tegen Aftonbladet. "Ik ben er niet blij mee. Het is iets dat moet worden opgelost." De oud-Feyenoorder zinspeelt op een vertrek. "We zullen zien wat er gebeurt. Maar zoals de situatie nu is, is het niet houdbaar."

"Het is duidelijk dat ik wil voetballen en ik vind dat ik het verdien om meer te spelen dan nu. Ik kreeg de kans om tegen Eibar in de beker te spelen en speelde een goede wedstrijd, besliste zelfs het duel. Daarna heb ik niet zoveel gespeeld en dat is natuurlijk frustrerend. We hebben een goed seizoen in de Europa League gehad en zijn hoog geëindigd in een van de beste competities ter wereld. Het voelde goed en ik speelde vaak. Maar op dit moment wil ik gewoon meer aan spelen toekomen."

Guidetti merkt dat hij minder onrustig wordt van zijn situatie. "Het is nu veel makkelijker met een gezin. Je komt thuis en ziet je dochter en zwangere vrouw", aldus de spits.