'Besprekingen tussen De Vrij en Lazio schieten niet op: drie clubs ruiken bloed'

'Besprekingen tussen De Vrij en Lazio schieten niet op: drie clubs ruiken bloed'

10-11-2017 08:19
4

Hoewel SS Lazio al maandenlang bezig is om het aflopende contract van Stefan de Vrij te verlengen, hangt een akkoord nog steeds niet in de lucht. Terwijl beide partijen druk in onderhandeling zijn, stromen de aanbiedingen voor de Oranje-verdediger binnen.

Juventus, Liverpool en Atlético Madrid hebben zich volgens diverse Italiaanse media, waaronder Calciomercato en La Repubblica, inmiddels gemeld in Rome. Het drietal is in staat om De Vrij een jaarsalaris tussen de 3,5 en 4 miljoen euro te bieden, terwijl Lazio naar verluidt niet verder wil gaan dan 2,5 miljoen euro.

Het kamp-De Vrij en de vertegenwoordigers van Lazio hebben enkele uren voor de Europa League-wedstrijd tegen OGC Nice voor het laatst met elkaar gesproken. De belangenbehartigers van De Vrij zouden een clausule van 25 miljoen euro in het nieuwe contract op willen nemen, maar Lazio voelt hier naar verluidt weinig voor. Ook over de lengte van het nieuwe contract kunnen beide partijen het niet eens worden: Lazio wil een verlenging van twee jaar, terwijl De Vrij het met een jaar minder wil doen.

De volgende afspraak staat volgens de Italiaanse media gepland voor komende week, in aanloop naar de derby tegen AS Roma.