'Napoli zoekt aanvaller en meldt zich in januari voor voormalig Ajax-target'

'Napoli zoekt aanvaller en meldt zich in januari voor voormalig Ajax-target'

10-11-2017 16:04
2

Volgens de Italiaanse krant Tuttosport gaat SSC Napoli komende transferwindow een poging wagen voor Munir El Haddadi. De vleugelaanvaller van FC Barcelona staat al enkele tijd op het lijstje van diverse buitenlandse clubs.

Napoli is een van de geïnteresseerde partijen. Afgelopen zomer waagde de Italiaanse club al een poging voor El Haddadi, maar die mislukte. Volgens Tuttosport gaat Napoli zich in de winter opnieuw bij Barcelona melden. De Italiaanse grootmacht, waar oud-Ajacied Arek Milik en oud-PSV'er Dries Mertens onder contract staan, zoekt extra mankracht voorin. De 22-jarige El Haddadi wordt door Barcelona momenteel verhuurd aan Deportivo Alavés.

El Haddadi werd de afgelopen transferperiode ook gelinkt aan een overstap naar Ajax. Volgens Spaanse media hebben de Amsterdammers veertien miljoen euro geboden op de vleugelaanvaller, maar naar verluidt is Barcelona daar niet mee akkoord gegaan. Daarnaast werd El Haddadi veelvuldig gelinkt aan diverse Premier League-clubs. Ook wees hij een avontuur bij Zenit Sint-Petersburg af.