'Mourinho test Manchester United, wil meer geld en gebruikt PSG-interesse'

'Mourinho test Manchester United, wil meer geld en gebruikt PSG-interesse'

11-11-2017 11:50
16

José Mourinho wil de interesse van Paris Saint-Germain gebruiken in de contractonderhandelingen met zijn huidige club Manchester United. De Portugese manager is benieuwd hoe belangrijk hij is voor de Engelse grootmacht en wil op die manier een megacontract uit het vuur slepen.

Althans, dat meldt Manchester Evening News. Het contract van Mourinho loopt nog anderhalf jaar door en naar verluidt ziet PSG het zitten om de Portugees te contracteren. The Special One wil de interesse van de Fransen gebruiken in de gesprekken met zijn clubleiding met als doel een nieuw miljoenencontract. Mourinho denkt dat hij sterker in zijn schoenen kan staan nu hij gelinkt wordt aan de baan in Frankrijk.

Hoewel United redelijk presteert in de competitie, lijkt het achter de schermen onrustig op Old Trafford. Volgens diverse Engelse media kan Mourinho het niet goed vinden met voorzitter Ed Woodward. Zo zou de Portugees onder andere niet tevreden zijn over zijn daadkrachtigheid op de transfermarkt. Mourinho wilde diverse spelers hebben die niet gehaald werden.