'Richarlison maakt vanaf de eerste seconde indruk en wekt interesse topclub'

'Richarlison maakt vanaf de eerste seconde indruk en wekt interesse topclub'

14-11-2017 07:32
17

Voormalig Ajax-toptarget Richarlison maakt veel indruk in de Premier League en zijn vlammende start blijft niet onopgemerkt. Tottenham Hotspur heeft naar verluidt interesse in de Watford-revelatie. 

Volgens The Mirror hebben de Londenaren Richarlison op de radar en volgen ze de Braziliaan op de voet. Volgens het Engelse medium biedt Richarlison met zijn snelheid, scoringsdrift en veelzijdigheid precies waar Spurs-manager Mauricio Pochettino naar op zoek is. The Mirror schrijft dat de aanvaller vanaf de eerste seconde grote indruk maakt in Engeland. Tottenham stuurde al een aantal keer scouts op wedstrijden van Watford af. 

Sinds Richarlison afgelopen zomer Fluminense verruilde voor Watford scoorde hij vier keer in elf Premier League-optredens. Ook was hij goed voor twee assists. De Engelse club betaalde zo'n 12,5 miljoen euro voor de twintigjarige aanvaller. Ajax was kort daarvoor heel dichtbij het aantrekken van Richarlison. Lang waren de Amsterdammers topfavoriet in de strijd om de Braziliaan en het leek een kwestie van tijd tot het contract getekend zou worden, maar Watford kaapte hem voor de Ajax-neuzen weg.