Kritiek doet Büttner niets: 'Makkelijk hè, thuis achter je computer iets zeggen'

Kritiek doet Büttner niets: 'Makkelijk hè, thuis achter je computer iets zeggen'

15-11-2017 08:54
19

Alexander Büttner is het niet eens met de kritiek op zijn spel. De 28-jarige verdediger ligt onder vuur bij de aanhang van Vitesse, die hem in de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle zelfs uitfloot.

"Maar ik kan er heel goed mee omgaan, ik heb daar totaal geen last van", zegt Büttner over de kritiek tegen Voetbal International. "Ik vind het ook onterecht. Ik ben nu eenmaal een jongen op wie gelet wordt. Als ik zeven goede ballen geef en één verkeerde, dan halen ze alleen de foute eruit. Ze zeggen weleens dat er jongens met een stempel zijn. Ik ben er daar één van."

"Ik denk dat mensen op bepaalde jongens altijd commentaar willen hebben", vervolgt de linksback. "Het is makkelijk, hè, thuis achter je computer iets zeggen over een ander. Het boeit me totaal niet. Ik blijf gewoon voetballen, mijn ding doen."

Vitesse is in Europa bijna uitgespeeld, maar in de Eredivisie staan de Arnhemmers vijfde. Volgens Büttner is er nog niets verloren. "Europees wordt het inderdaad moeilijk, al hebben we nog twee mooie wedstrijden. In de competitie is nog van alles mogelijk. We hebben voldoende kwaliteit."